mandag 2. februar 2009

Hva er Folkehøgskolens Seniorlag?

Folkehøgskolens Seniorlag er en medlemsorganisasjon for alle som har / har hatt arbeid i folkehøgskolen. Andre som har / har hatt en annen tilknytning til folkehøgskolen, kan også være medlemmer i laget.  

Laget skal være med å støtte arbeidet for folkehøgskolen som et fritt skoleslag, og ellers arbeide for at historia til folkehøgskolen blir tatt vare på.

Laget arrangerer hvert år minst ett treff. Disse er vanligvis åpne også for personer som ikke er medlemmer av laget.

Treffene arrangeres som kurs, møter eller reiser. Dette skjer vanligvis i samarbeid med en folkehøgskole som ønsker å være medarrangør.

Laget har et styre på tre personer som velges hvert år. Med i styret for 2008 / 2009 er Terje Thronæs, Konrad Opdahl og Bjørg Myksvoll Garvik.

Treffene til ’Seniorlaget’ er også en sosial møteplass for folkehøgskolevenner. Vi ser gjerne at flere deltar på våre treff rundt i landet og får oppleve kultur, natur og fellesskap med folk som har lik bakgrunn. Folkehøgskolelandskapet er ikke stort og de fleste vil kjenne en eller flere av de andre deltakerne.

Programmene på våre treff er varierte. Det kan du selv se ved å klikke på linkene til årene for de enkelte treffene.

De som er direkte medlemmer i Norsk Folkehøgskolelag, har Folkehøgskolens Seniorlag som sitt lokallag.

Nederst på alle sider er det en tekstboks hvor du kan legge inn kommentarer. Du kan også bruke e-postlinken til spørsmål eller kommentarer. 

Ivar Hov
Seniorkonsulent

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar